Hesselmann IT Services

Systeembeheer voor het MKB

Contact opnemen met Hesselmann IT Services

Wij zijn er om u en uw bedrijf/school te helpen!

Contact opnemen is niet heel moeilijk. Heeft u een algemene vraag om te kijken of we u kunnen helpen dan kunt u het beste het contactformulier nemen deze zo uitgebreid mogelijk invullen. Omschrijf duidelijk uw vraag/probleem. Wij nemen daarna contact met u op.

Heeft u een spoedvraag? Bel dan direct met ons.

Kom in contact met hesselmann it services voor al uw netwerkoplossingen in de ict

Hesselman IT Services

Oosterwoldseweg 78
8421 RN Oldeberkoop
info@hesselmann.nl
0516-451173

KvK: 70592799

Contactformulier

Systeembeheer & Serverbeheer

Wij leveren, installeren en onderhouden uw servers. Ook kunnen wij op verschillende platformen uw website beheren.

Netwerkbeheer

Netwerken aanleggen voor het bedrijf of bijvoorbeeld een school is maatwerk. Wij doen de aanleg, monteren af en monitoren dit.

Dataherstel

Een gecrashte computer kan een groot probleem zijn. Wij zien echter alleen uitdagingen. Wij herstellen uw data, zodat u snel weer verder kunt.

Foutopsporing

Alle problemen in een netwerk of computer in het bedrijf kunnen opgespoord en opgelost worden. Bij grote problemen bieden wij altijd een uitkomst!

E-mail / Exchange online

Heeft u problemen met uw huidige e-mailverwerking? Bent u wel eens berichten kwijt? Neem eens contact op voor nieuwe mogelijkheden voor de mailverwerking.

Software levering

Naast systeembeheer leveren wij ook complete softwarepakketen om bijvoorbeeld gemakkelijker online te werken. Zo creëren wij een mobiele werkplek voor u.

“Wij bouwen ook relaties op, kennen onze klanten door en door, we kennen de geleverde diensten en dát scheelt veel tijd bij eventuele problemen.”

Leo Hesselmann