Hesselmann IT Services

Naast systeembeheer implementeren en onderhouden wij uw software

Wij leveren uw nieuwe werkomgeving, bijvoorbeeld met Microsoft365

Werkplekken in de cloud of gewoon op kantoor. Gekoppelde systemen vragen om de uiste software voor uw bedrijf. Neem eens contact op om de mogelijkheden voor uw team te bespreken.

Software voor u en uw bedrijf

Bij Hesselmann kunnen we maatwerk leveren voor uw bedrijf. Dat betekent dus ook de gebruikte software die nodig is om de mensen aan het werk te houden en met elkaar (online) te laten communiceren, data te delen en samen te werken (op afstand) in en vanuit de cloud.

Er zijn meerdere mogelijkheden om het personeel (digitaal) aan elkaar te koppelen. 

Bent u benieuwd hoe wij u hiermee kunnen helpen? Neem dan eens contact op.

software oplossingen voor uw bedrijf bij Hesselmann ict oplossingen

“Wij bouwen ook relaties op, kennen onze klanten door en door, we kennen de geleverde diensten en dát scheelt veel tijd bij eventuele problemen.”

Leo Hesselmann

Systeembeheer & Serverbeheer

Wij leveren, installeren en onderhouden uw servers. Ook kunnen wij op verschillende platformen uw website beheren.

Netwerkbeheer

Netwerken aanleggen voor het bedrijf of bijvoorbeeld een school is maatwerk. Wij doen de aanleg, monteren af en monitoren dit.

Dataherstel

Een gecrashte computer kan een groot probleem zijn. Wij zien echter alleen uitdagingen. Wij herstellen uw data, zodat u snel weer verder kunt.

Foutopsporing

Alle problemen in een netwerk of computer in het bedrijf kunnen opgespoord en opgelost worden. Bij grote problemen bieden wij altijd een uitkomst!

E-mail / Exchange online

Heeft u problemen met uw huidige e-mailverwerking? Bent u wel eens berichten kwijt? Neem eens contact op voor nieuwe mogelijkheden voor de mailverwerking.

Software levering

Naast systeembeheer leveren wij ook complete softwarepakketen om bijvoorbeeld gemakkelijker online te werken. Zo creëren wij een mobiele werkplek voor u.