Hesselmann IT Services

Dataherstel van uw belangrijke gegevens

Wij kunnen alle soorten data voor u terughalen bij Hesselmann IT Services

We hebben belangrijke bestanden op de computers en servers staan, zakelijk en privé. Die mogen niet verloren gaan. Mocht het toch gebeuren, dan bieden wij mogelijkheden om alle data terug te halen.

Herstellen van verloren data

Raak niet in paniek als een computer of server crashed! Ga niet zelf met het systeem aan het werk en bel direct met Hesselman IT Services. Wij kunnen in veel gevallen de data herstellen.

Besteed uw netwerk- en systeembeheer uit, dat is in veel gevallen goedkoper dan dat u het zelf bij gaat houden.

Raak niet in paniek!

Hesselmann IT oplossingen voor oa MKB

“Wij bouwen ook relaties op, kennen onze klanten door en door, we kennen de geleverde diensten en dát scheelt veel tijd bij eventuele problemen.”

Leo Hesselmann

Systeembeheer & Serverbeheer

Wij leveren, installeren en onderhouden uw servers. Ook kunnen wij op verschillende platformen uw website beheren.

Netwerkbeheer

Netwerken aanleggen voor het bedrijf of bijvoorbeeld een school is maatwerk. Wij doen de aanleg, monteren af en monitoren dit.

Dataherstel

Een gecrashte computer kan een groot probleem zijn. Wij zien echter alleen uitdagingen. Wij herstellen uw data, zodat u snel weer verder kunt.

Foutopsporing

Alle problemen in een netwerk of computer in het bedrijf kunnen opgespoord en opgelost worden. Bij grote problemen bieden wij altijd een uitkomst!

E-mail / Exchange online

Heeft u problemen met uw huidige e-mailverwerking? Bent u wel eens berichten kwijt? Neem eens contact op voor nieuwe mogelijkheden voor de mailverwerking.

Software levering

Naast systeembeheer leveren wij ook complete softwarepakketen om bijvoorbeeld gemakkelijker online te werken. Zo creëren wij een mobiele werkplek voor u.