Hesselmann IT Services

Leveren van (website) hosting en e-mail, allemaal op uw eigen domein

Wij hosten, naast uw e-mail, ook uw website en dataserver

Niet tevreden met uw huidige (logge) e-mailprovider? Neem contact op om de hosting van uw mail, server en website over te zetten naar een stabiele omgeving. Lokaal en in de cloud, overal de juiste werkplek.

E-mailhosting en website hosting

Bij Hesselmann weten we inmiddels wat stabiel en betrouwbaar werken betekent. U wilt geen problemen met uw mail, zorg dan ook voor een stabeile omgeving van uw data. 

In deze tijd werken we niet altijd meer in een kantoor met z’n allen, maar wilt u voor het personeel een zo vrij mogelijke omgeving creëren. Wij bieden de mogelijkheden aan om overal uw eigen werkplek te hebben, vanuit de cloud bijvoorbeeld.

Bent u benieuwd hoe wij u hiermee kunnen helpen? Neem dan eens contact op.

Laat uw systeembeheer uitvoeren door Hesselmann IT services

“Wij bouwen ook relaties op, kennen onze klanten door en door, we kennen de geleverde diensten en dát scheelt veel tijd bij eventuele problemen.”

Leo Hesselmann

Systeembeheer & Serverbeheer

Wij leveren, installeren en onderhouden uw servers. Ook kunnen wij op verschillende platformen uw website beheren.

Netwerkbeheer

Netwerken aanleggen voor het bedrijf of bijvoorbeeld een school is maatwerk. Wij doen de aanleg, monteren af en monitoren dit.

Dataherstel

Een gecrashte computer kan een groot probleem zijn. Wij zien echter alleen uitdagingen. Wij herstellen uw data, zodat u snel weer verder kunt.

Foutopsporing

Alle problemen in een netwerk of computer in het bedrijf kunnen opgespoord en opgelost worden. Bij grote problemen bieden wij altijd een uitkomst!

E-mail / Exchange online

Heeft u problemen met uw huidige e-mailverwerking? Bent u wel eens berichten kwijt? Neem eens contact op voor nieuwe mogelijkheden voor de mailverwerking.

Software levering

Naast systeembeheer leveren wij ook complete softwarepakketen om bijvoorbeeld gemakkelijker online te werken. Zo creëren wij een mobiele werkplek voor u.